Onderdeel van Sagro Company

Klusadvies tuinaanleg

Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor een volledige tuinklus!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw complete tuinproject.

Met jarenlange ervaring beschikken we over voldoende kennis om u te adviseren bij het ontwerpen en aanleggen van uw droomtuin.

Met ons assortiment legt u zelf uw droomtuin aan. 

sagro-bouwmarkt-yellow-sun-split
sagro-bouwmarkt-douglas-balken
SONY DSC
sagro-bouwmarkt-noordzeeschelpen

"Ook uw tuinklus begint bij Sagro Bouwmarkt!"

Tuin legen

Voor aanvang van uw tuinproject dient de tuin geleegd te worden. Hiervoor raden wij onze containerservice aan. Via onze webshop heeft u de mogelijkheid om moeiteloos een container te huren voor groenafval, grond of tuinhout.

Tuin voorbereiden: ophogen en egaliseren

Door uw tuin te egaliseren, creëert u een goede basis voor het verwezenlijken van nieuwe tuinplannen. Het egaliseren van de tuin is een belangrijke stap ter voorbereiding van bestrating of het aanleggen van een terras. Als u besluit uw tuin op te hogen, is nieuwe grond direct leverbaar uit ons bulkeiland.

Daarnaast hebben we ook bulkvoorraden gebroken puin, plaatzand en tuingrond beschikbaar, die we met onze eigen shovel in uw aanhanger kunnen laden. Ook opsluitbanden, afwateringsgoten en benodigd rioleringsmateriaal zijn direct uit voorraad leverbaar.

Ons volledige assortiment bulkmaterialen bestaat uit: plaatzand, metselzand, gebroken puin, tuingrond, brekerszand, parelgrind, yellow sun split, basalt split, boerengrind en noordzeeschelpen.

Assortiment tegels en stenen

Wij zijn Tuinvisie dealer. Hier heeft u keuze uit verschillende soorten tegels en stenen, waaronder bielzen, stapelblokken en U- en L-elementen.

Om uw tuin een uniek karakter te geven, kunt u ook kiezen voor tegels en stenen uit ons circulaire assortiment. 

Tuininrichting

Om uw tuinklus volledig naar wens te maken, hebben wij een ruim assortiment hoogwaardig en scherp geprijsd tuinhout direct uit voorraad leverbaar. Denk hierbij aan producten zoals douglas balken, vlonderplanken, geïmpregneerde schutting planken, betonpoeren en meer.

Met meer dan 50 jaar ervaring bieden wij deskundig advies op maat. Of u nu op zoek bent naar tuinhuizen, overkappingen, vlonders, of andere tuinprojecten, bij ons bent u aan het juiste adres!

Een greep uit ons assortiment:

  • Geïmpregneerde tuinplanken;
  • Geïmpregneerde rabatdelen;
  • Potdekselplanken;
  • Douglas balken;
  • Vlonderplanken;
  • Geïmpregneerde balken/palen;
  • Zweeds rabat in diverse varianten;
  • Geïmpregneerde rachels;
  • Ronde palen;
  • Hardhouten balken.

Uitleveren materialen

We kijken ernaar uit om samen met u de tuin van uw dromen te realiseren. Na het verstrekken van passend advies en het maken van een keuze uit ons assortiment siertegels en stenen, zorgen wij voor een vlotte levering van de bestelde materialen. De knijperauto van Kole Transport staat ter beschikking voor een efficiënte en zorgvuldige bezorging.

Bovendien bieden we de mogelijkheid om bulkmaterialen en uw tuindecoratie gecombineerd te leveren, voor het gemak van een allesomvattende service.

Kosten klusadvies tuinaanleg

Neem gerust contact met ons op voor verdere details of om uw tuinplannen met ons te bespreken. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op met alle benodigdheden voor uw tuin.