Onderdeel van Sagro Company

Over ons

Vakmanschap begint met goed advies!

Welkom bij Sagro Bouwmarkt, een unieke bouwmarkt met een semi-professioneel assortiment voor zowel de gepassioneerde doe-het-zelver als ondernemer.

Ontstaan vanuit de voormalige timmerwerkzaamheden van Sagro Aannemingmaatschappij Zeeland, vindt Sagro Bouwmarkt zijn oorsprong.

rollers
16-circulair-hout
16-bulk-shovel
schroeven

"Ons team staat klaar om u te adviseren bij elke stap van uw (bouw)project."

Persoonlijk advies

Bij Sagro Bouwmarkt staat service en vriendelijk klantcontact centraal. Dit heeft geleid tot een loyale en nog steeds groeiende klantenkring. Bij ons is persoonlijk advies over productinformatie altijd paraat beschikbaar. Met een uitgebreid assortiment van uitzonderlijke kwaliteit, waaronder hout dat door professionele bouwbedrijven wordt gebruikt, elektrisch gereedschap van Makita en lijmen en kitten van topmerken zoals Tec7, kunt u met vertrouwen aan elke klus beginnen.

Circulaire bouwmaterialen

Duurzaamheid is voor ons een essentieel thema waarin we doordachte keuzes maken. Circulair slopen is actueel, maar binnen Sagro zeker geen nieuw onderwerp. Wij slopen selectief waarbij het demontageteam alle direct herbruikbare materialen en producten selecteert en demonteert. Deze materialen en producten krijgen een tweede leven in onze bouwmarkt. 

Naast milieubewustzijn biedt dit niet alleen een betaalbaar alternatief voor nieuwe materialen, maar ook de karakteristieke charme van gerecyclede elementen wat zorgt voor een unieke uitstraling in uw project.

We maken ook bewuste keuzes in ons transport. We werken samen met bedrijven als Kole Transport om onze CO2-footprint te verduurzamen. 

Duurzame bedrijfsvoering

De winkel heeft de afgelopen periode een heuse upgrade ondergaan. We hebben afscheid genomen van onze gaskachel. Hier zijn elektrische verwarmings- en verkoelingselementen voor in de plaats gekomen. Deze draaien op 66 zonnepanelen die geplaatst zijn op het vernieuwde en versterkte dak van de bouwmarkt. Komt u binnenkort CO2-neutraal winkelen?